.

.

200PCS SMCJ7.5 SMCJ7.5A SMCJ7.5CA SMCJ8.0 SMCJ8.0A SMCJ8.0CA SMCJ8.5 SMCJ8.5A SMCJ8.5CA SMCJ9.0 SMCJ9.0A SMCJ9.0CA SMCJ

200PCS SMCJ7.5 SMCJ7.5A SMCJ7.5CA SMCJ8.0 SMCJ8.0A SMCJ8.0CA SMCJ8.5 SMCJ8.5A SMCJ8.5CA SMCJ9.0 SMCJ9.0A SMCJ9.0CA SMCJ

DEN 720.00

Износ
Во продавницата.


Игра уреди замена на делови

За производот

боја:
SMCJ7V5A УНИ, SMCJ8A УНИ, SMCJ8V5A УНИ, SMCJ9A УНИ, SMCJ7V5CA BI, SMCJ8CA BI, SMCJ8V5CA BI, SMCJ9CA BI
Компатибилен Марка/Модел:
Никој
Компатибилен:
Рачни Играч,Конзола За Игри,Kinect,PlayStation Move
Големина:
DO-214AB SMC
Количина:
200pcs
is_customized:
yes

Слични предлози