.

Предмет : LMF12 LUUМатеријал : Gcr15Главни Димензии : 12mm x21mm x57mmID (внатрешен дијаметар) : 12mmOD (надворешен дијамета

Предмет : LM25 UUAJМатеријал : Gcr15Кафез : Инженерство пластикаГлавни Димензии : 25мм x40mm x59mmID (внатрешен дијаме

Предмет : LMK6 UUМатеријал : Gcr15Главни Димензии : 6mm x12mm x19mmID (внатрешен дијаметар) : 6mmOD (надворешен дијаметар)

Предмет : LMK13 UUМатеријал : Gcr15Главни Димензии : 13mm x23mm x32mmID (внатрешен дијаметар) : 13mmOD (надворешен дијамета

Предмет : LMK30 UUМатеријал : Gcr15Главни Димензии : 30мм x45mm x64mmID (внатрешен дијаметар) : 30ммOD (надворешен дијаме

2pc Si16 T / К 16mm лево или десно женски тема род крајот имајќиле

4 PCS SQ6 RS SQ6 РС 6mm Топката Заеднички Род Крајот Десната Рака Вратоврска Род Завршува Имајќи SQ6 RSSQ6 RSле

wyприклучокstartЖешка Стока$5.19$3$6.99$4.99wyприклучоккрајМодел6000 si3n4ГОЛЕМИНА(mm)d10D26Б8Нето Тежина : 0.05 килограмиМ

wyприклучокstartЖешка Стока$5.19$3$6.99$4.99wyприклучоккрајМодел Внатрешен дијаметар(mm) дијаметар Од(mm) Ширина(mm) T

Време на испорака само за референца.Ако не сте добиле парцела во рамките на гаранција време,ве молам, ве

wyприклучокstartЖешка Стока$5.19$3$6.99$4.99wyприклучоккрајЦелосна Керамички имајќи 6003 керамички топката имајќи

wyприклучокstartЖешка Стока$5.19$3$6.99$4.99wyприклучоккрајМодел6201ДимензииСоздаден (d)12ммДијаметар (D)32ммШирина (

ТОПКАТА ЗАВРТКА ПОДДРШКА ЛЕЖИШТАЗа Машински алатки Апликации 7603030 TN P4 DB 30 X72 X19x2 P4 / ABEC7Објект : 7603030 TN P4 DBТ

6000 Целосна Керамички Топката Лого, внатрешен дијаметар е 10мм, надворешниот дијаметар е 26mm и ширина е 8мм,

МоделMR104 ZZДимензииСоздаден (d)4ммДијаметар (D)10ммШирина (Б)4ммПечати ТипZZ (Две страни метал)КвалитетABCE5 Ко

започнетекрајотПредмет : 683 ПОМТип : Пластични Топката ИмајќиКафез : PA( Polyamide)Топки : Стаклена ТопкаВнатр

6305 Целосна Керамички Топката Лого, внатрешен дијаметар е 25мм, надворешниот дијаметар е 62mm и ширина е 17mm,

Модел CE629 Големина на(mm) Внатрешен Дијаметар(d) 9 Надворешниот Дијаметар(D)26 Ширина (Б) 8 Печати Тип RS (Една с

Модел CE688 Големина на(mm) Внатрешен Дијаметар(d) 8 Надворешниот Дијаметар(D)16 Ширина (Б) 4 Печати Тип RS (Една с

6211 Целосна Керамички Топката Лого, внатрешен дијаметар е 55мм, надворешниот дијаметар is100mm и ширина е 21mm,

МоделMR63 ZZДимензииСоздаден (d)3ммДијаметар (D)6ммШирина (Б)2.5ммПечати ТипZZ (Две страни метал)КвалитетНиска

6902 Целосна Керамички Топката Лого, внатрешен дијаметар е 15mm, надворешниот дијаметар е 28mm и ширина е 7mm, о

започнетекрајотПредмет : 6000 ПОМТип : Пластични Топката ИмајќиКафез : PA( Polyamide)Топки : Стаклена ТопкаВнатр

689 Целосна Керамички Топката Лого, внатрешен дијаметар е 9mm, надворешниот дијаметар е 17mm и ширина е 5mm, ов

MR104 Целосна Керамички Топката Лого, внатрешен дијаметар е 4mm, надворешниот дијаметар е 10мм и ширина е 4mm,

МоделMR73 ZZДимензииСоздаден (d)3ммДијаметар (D)7ммШирина (Б)2.5ммПечати ТипZZ (Две страни метал)КвалитетP0.Z2 / A

МоделMR104 ZZДимензииСоздаден (d)4ммДијаметар (D)10ммШирина (Б)4ммПечати ТипZZ (Две страни метал)КвалитетABCE5 Ко

започнетекрајотHF3020 Игли Валчести Имајќи Школка Тип, ова е популарна големина која може да се користи во

МоделMR62 ZZДимензииСоздаден (d)2ммДијаметар (D)6ммШирина (Б)2.5ммПечати ТипZZ (Две страни метал)КвалитетP0.Z2 / A

6001 RS Целосна Керамички Топката Лого, внатрешен дијаметар е 12mm, надворешниот дијаметар е 28mm и ширина е 8мм

Профил на компанијата Нашата компанија е основана во 2012 година, кој се инвестирани од страна на три фабр

МоделS6802 2 RS БЛАГАЈНИЧКИТЕДимензииСоздаден (d)15ммДијаметар (D)24ммШирина (Б)5ммПечати Тип2 RS (Две страни Гум

МоделMR84 ZZДимензииСоздаден (d)4ммДијаметар (D)8ммШирина (Б)3ммПечати ТипZZ (Две страни метал)КвалитетABCE3 Кол

Профил на компанијата Нашата компанија е основана во 2012 година, кој се инвестирани од страна на три фабр

6905 Целосна Керамички Топката Лого, внатрешен дијаметар е 25мм, надворешниот дијаметар е 42m и ширина е 9mm, о

6916 Целосна Керамички Топката Лого, внатрешен дијаметар е 80mm, надворешниот дијаметар is110mm и ширина е 16mm, о

Предмет : 6305 ПОМТип : Пластични Топката ИмајќиКафез : PA( Polyamide)Топки : Стаклена ТопкаВнатрешна / надворешн

6900 Целосна Керамички Топката Лого, внатрешен дијаметар е 10мм, надворешниот дијаметар е 22mm и ширина е 6mm,

започнетекрајотSI3 N4 керамички топки Силикон Нитрид топки кои се користат во имајќи / пумпа / линеарни ли

МоделMR106Големина(мм)Внатрешен Дијаметар(d)10Надворешниот Дијаметар(D)30Ширина (Б)9Печати ТипRS (Една страна

638 Целосна Керамички Топката Лого, внатрешен дијаметар is8mm, надворешниот дијаметар е 28mm и ширина е 9mm, ова

МоделMR74 ZZДимензииСоздаден (d)4ммДијаметар (D)7ммШирина (Б)2.5ммПечати ТипZZ (Две страни метал)КвалитетABCE5 Ко

МоделMR62 ZZДимензииСоздаден (d)2ммДијаметар (D)6ммШирина (Б)2.5ммПечати ТипZZ (Две страни метал)КвалитетP0.Z2 / A

МоделMR93 ZZДимензииСоздаден (d)3ммДијаметар (D)9ммШирина (Б)4ммПечати ТипZZ (Две страни метал)КвалитетABCE5 Кол