.

.

MS12-LFR-АГИ-D7-E-U-V-LD-КАКО ФЕСТО/ Пекинг продажбата на ФЕСТО цилиндар

MS12-LFR-АГИ-D7-E-U-V-LD-КАКО ФЕСТО/ Пекинг продажбата на ФЕСТО цилиндар

DEN 12000.00

Износ
Во продавницата.


Обичај обработка : да
ФЕСТО нови оригинални автентични

За производот

Тип:
Вентили
Број На Модел На:
BLUESTAR
Бренд Име:
WZVAC
Модел:
MS12-LFR-АГИ-D7-E-U-V-LD-КАКО
Тип:
Заеднички цилиндар
создаден:
34 (mm)
Број На Цилиндри:
Пет
Теоретски сила:
4 (N)
Максимално Оптоварување:
3 (N)
Максимална сила од далечина:
5 (Nm)
Тежина:
6 (kg)
Применливи Опсегот:
Две

Слични предлози