.

.

LMDTK нов лаптоп батеријата VGP-BPS13A VGP-BPS21 ОДГОВАРА ЗА SONY VGN-FW11M VGN-FW139E/H VGN-FW145E/W VGN-FW17 VGN-FW17/Б 6cells

LMDTK нов лаптоп батеријата VGP-BPS13A VGP-BPS21 ОДГОВАРА ЗА SONY VGN-FW11M VGN-FW139E/H VGN-FW145E/W VGN-FW17 VGN-FW17/Б 6cells

DEN 1266.00
DEN 1582.56
-20 %

Износ
Во продавницата.

На животниот век на батеријата е околу 600 пати на полнење и празнење Лаптоп 6. Сите Предмети се добро тестирани од страна на нашиот квалитет одделот пред испраќање. Ние нудиме 2 години гаранција за сите предмети, може да се купи со доверба. Долготрајната употреба на полначот, најмалку 1 месеци да го користите еден батерија 5. Предупредување : За различни земји да произведуваат различни количества на различни, нашите батеријата етикета може да биде малку различен од вашата оригинална батерија, но тоа не влијае на користењето на 6. За долго време без употреба на батерии треба да се наплаќаат за повеќе од 70% од конзервирање, складирање време е најдобро да не повеќе од 3 месеци 4.
Изберете нашите причини? 1. По приемот на стоката најде дека батеријата може да не биде обвинет, ве молиме проверете ја вашата адаптер 7. Првата употреба на новата батерија, ве молиме прво полн со електрична енергија, а потоа снема до околу 5%-10% и потоа се полни, за да целосно да ја активирате литиум јонска да стигне до максималниот капацитет, 2. Сите производи се продаваат во акции, тогаш може да бидете сигурни дека на бродот надвор веднаш откако плаќање завршен.
батеријата на различните пакети на производство, појава на различни верзија, сликата е за повикување само, да преовладуваат во вид
1. Ние продаваат сите производи кои се во добар квалитет ,тие се 100% сосема нов. Батеријата може да не се наплаќаат, батерија, матична плоча, адаптер, температурата може да влијае на батеријата може да не работи
VGP-BPL13 VGP-BPS13 A/Б VGP-BPS13 B/Б VGP-BPS13 VGP-BPS13/Б VGP-BPS13 A/П VGP-BPS13 A/R VGP-BPS13 AB VGP-BPS13 B/П VGP-BPS13 B VGP-BPS13 A VGP-BPS21 VGP-BPS21 A VGP-BPS21 B
ЗА SONY ЗА VAIO ПРЕПРАТЕНА серија ЗА VAIO за сексуално и репродуктивно Серија ЗА VAIO VGN-AW11 M/H ЗА VAIO VGN-AW11 S/Б ЗА VAIO VGN-AW11 XU/Q ЗА VAIO VGN-AW11 Z/Б ЗА VAIO VGN-AW170 C ЗА VAIO VGN-AW19 ЗА VAIO VGN-AW19/Q ЗА VAIO VGN-AW21 M/H ЗА VAIO VGN-AW37 GY/HE1 ЗА VAIO VGN-AW37 GYQ ЗА VAIO VGN-AW41 JF ЗА VAIO VGN-AW41 JF/H ЗА VAIO VGN-AW72 JB ЗА VAIO VGN-AW92 JS ЗА VAIO VGN-AW92 YS ЗА VAIO VGN-AW93 FS ЗА VAIO VGN-AW93 GS ЗА VAIO VGN-AW93 HS ЗА VAIO VGN-AW93 ZFS ЗА VAIO VGN-AW93 ZGS ЗА VAIO VGN-AW93 ZHS ЗА VAIO VGN-BZ11 EN ЗА VAIO VGN-BZ11 MN ЗА VAIO VGN-BZ11 VN ЗА VAIO VGN-BZ11 XN ЗА VAIO VGN-BZ12 EN ЗА VAIO VGN-BZ12 VN ЗА VAIO VGN-BZ12 XN ЗА VAIO VGN-BZ13 VN ЗА VAIO VGN-BZ13 XN ЗА VAIO VGN-BZ153 N ЗА VAIO VGN-BZ15 GN ЗА VAIO VGN-BZ16 GN ЗА VAIO VGN-BZ21 VN ЗА VAIO VGN-BZAAPS ЗА VAIO VGN-CS11 S/P ЗА VAIO VGN-CS11 S/Q ЗА VAIO VGN-CS11 S/W ЗА VAIO VGN-CS11 Z/R ЗА VAIO VGN-CS17 H/Q ЗА VAIO VGN-CS17 H/W ЗА VAIO VGN-CS19/P ЗА VAIO VGN-CS19/Q ЗА VAIO VGN-CS19/R ЗА VAIO VGN-CS19/W ЗА VAIO VGN-CS190 JTP ЗА VAIO VGN-CS190 JTQ ЗА VAIO VGN-CS190 JTR ЗА VAIO VGN-CS190 JTT ЗА VAIO VGN-CS190 JTW ЗА VAIO VGN-CS215 J/Q ЗА VAIO VGN-CS215 J/R ЗА VAIO VGN-CS21 S/P ЗА VAIO VGN-CS21 S/R ЗА VAIO VGN-CS21 S/Т ЗА VAIO VGN-CS21 S/V ЗА VAIO VGN-CS21 S/W ЗА VAIO VGN-CS21 Z/Q ЗА VAIO VGN-CS220 DP ЗА VAIO VGN-CS220 DQ ЗА VAIO VGN-CS220 DR ЗА VAIO VGN-CS220 DT ЗА VAIO VGN-CS220 DW ЗА VAIO VGN-CS230 J/Q ЗА VAIO VGN-CS290 JEP ЗА VAIO VGN-CS290 JEQ ЗА VAIO VGN-CS290 JER ЗА VAIO VGN-CS290 JEW ЗА VAIO VGN-CS2 CN1 ЗА VAIO VGN-CS31 S/P ЗА VAIO VGN-CS31 S/R ЗА VAIO VGN-CS31 S/Т ЗА VAIO VGN-CS31 S/V ЗА VAIO VGN-CS31 S/W ЗА VAIO VGN-CS31 Z/Q ЗА VAIO VGN-CS33 H ЗА VAIO VGN-CS61 B/Q ЗА VAIO VGN-CS61 B/R ЗА VAIO VGN-CS62 JB/P ЗА VAIO VGN-CS62 JB/Q ЗА VAIO VGN-CS62 JB/R ЗА VAIO VGN-CS71 B/W ЗА VAIO VGN-CS72 JB/W ЗА VAIO VGN-CS90 HS ЗА VAIO VGN-CS90 NS ЗА VAIO VGN-CS90 S ЗА VAIO VGN-CS91 HS ЗА VAIO VGN-CS91 NS ЗА VAIO VGN-CS91 S ЗА VAIO VGN-CS92 DS ЗА VAIO VGN-CS92 JS ЗА VAIO VGN-CS92 XS ЗА VAIO VGN-FW130 EW ЗА VAIO VGN-FW180 EH ЗА VAIO VGN-FW190 EBH ЗА VAIO VGN-FW190 EDH ЗА VAIO VGN-FW198 UH ЗА VAIO VGN-FW21 E ЗА VAIO VGN-FW21 J ЗА VAIO VGN-FW21 L ЗА VAIO VGN-FW21 M ЗА VAIO VGN-FW21 Z ЗА VAIO VGN-FW25 T/Б ЗА VAIO VGN-FW26 T/Б ЗА VAIO VGN-FW27/Б ЗА VAIO VGN-FW27/W ЗА VAIO VGN-FW27 T/H ЗА VAIO VGN-FW29/Б ЗА VAIO VGN-FW290 JRB ЗА VAIO VGN-FW290 JTB ЗА VAIO VGN-FW290 JTH ЗА VAIO VGN-FW290 JTW ЗА VAIO VGN-FW290 JVH ЗА VAIO VGN-FW30 B ЗА VAIO VGN-FW31 M ЗА VAIO VGN-FW31 ZJ ЗА VAIO VGN-FW32 J ЗА VAIO VGN-FW33 G/E1 ЗА VAIO VGN-FW33 G/W ЗА VAIO VGN-FW33 GW ЗА VAIO VGN-FW340 DW ЗА VAIO VGN-FW340 J/H ЗА VAIO VGN-FW350 DH ЗА VAIO VGN-FW355 J/H ЗА VAIO VGN-FW35 F ЗА VAIO VGN-FW41 M/H ЗА VAIO VGN-FW94 FS ЗА VAIO VGN-FW94 GS ЗА VAIO VGN-FW94 HS ЗА VAIO VGN-NS11 M/S ЗА VAIO VGN-NS11 S/S ЗА VAIO VGN-NS12 M/W ЗА VAIO VGN-NS15 G/S ЗА VAIO VGN-NS15 H/S ЗА VAIO VGN-NS190 J/S ЗА VAIO VGN-NS190 J/W ЗА VAIO VGN-NS21 M/P ЗА VAIO VGN-NS21 M/W ЗА VAIO VGN-NS52 JB/P ЗА VAIO VGN-NS52 JB/W ЗА VAIO VGN-NS70 B/W ЗА VAIO VGN-NS71 B/W ЗА VAIO VGN-NS72 JB/W ЗА VAIO VGN-NS90 HS ЗА VAIO VGN-NS92 JS ЗА VAIO VGN-NS92 XS ЗА VAIO VGN-NW130 J/Т ЗА VAIO VGN-NW21 EF/S ЗА VAIO VGN-NW21 JF ЗА VAIO VGN-NW21 MF ЗА VAIO VGN-NW21 MF/W ЗА VAIO VGN-NW21 ZF ЗА VAIO VGN-NW71 FB/N ЗА VAIO VGN-NW71 FB/W ЗА VAIO VGN-NW91 FS ЗА VAIO VGN-NW91 GS ЗА VAIO VGN-NW91 VS ЗА VAIO VGN-SR11 M ЗА VAIO VGN-SR12 G/Б ЗА VAIO VGN-SR12 G/P ЗА VAIO VGN-SR12 G/S ЗА VAIO VGN-SR130 EB ЗА VAIO VGN-SR130 EP ЗА VAIO VGN-SR130 ES ЗА VAIO VGN-SR130 NB ЗА VAIO VGN-SR13 GN/Б ЗА VAIO VGN-SR13 GN/P ЗА VAIO VGN-SR13 GN/S ЗА VAIO VGN-SR140 E/S ЗА VAIO VGN-SR140 EB ЗА VAIO VGN-SR140 EP ЗА VAIO VGN-SR140 ES ЗА VAIO VGN-SR140 NS ЗА VAIO VGN-SR150 FN ЗА VAIO VGN-SR165 E/Б ЗА VAIO VGN-SR165 E/P ЗА VAIO VGN-SR165 E/S ЗА VAIO VGN-SR165 EB ЗА VAIO VGN-SR165 EP ЗА VAIO VGN-SR165 ES ЗА VAIO VGN-SR27 TN/Б ЗА VAIO VGN-SR28/Б ЗА VAIO VGN-SR28/J ЗА VAIO VGN-SR28/Q ЗА VAIO VGN-SR290 JTH ЗА VAIO.

За производот

Пакет:
Yes
Капацитетот На Батеријата:
4001 - 5000 MAh
Батеријата Напон:
10.8 V /11.1 V
Компатибилен Бренд:
SONY
Број На Модел На:
ЗА sony
Тип:
Li-Ion
Бренд Име:
LMDTK
боја:
Црна
Тежина:
309.7 g
Батеријата клетки:
6 Клетки
Место на Потекло:
Guangdong, Кина (Копно)
is_customized:
Yes
Капацитетот На Батеријата:
РЕАЛНИОТ КАПАЦИТЕТ Е 4000-4400MAH
батеријата етикетата:
10.8 v /11.1 v 5200mAh
димензија:
204.20 x 47.10 x 20.60 mm
Производи Статус:
Акции

Слични предлози